Обучителен семинар: "Одитиране на информацнионната сигурност", 26-27.01.2017 г.

На 26 и 27 януари 2017 г. ИВОБ организира семинар на тема: „Одитиране на информацнионната сигурност".Обучението ще се проведе в рамките на ден и половина в офиса на Института (гр. София, ул. „Граф Игнатиев" 7А, ет. 3) и ще донесе на сертифицираните вътрешни одитори 11 CPE точки 

 

Лектор на обучението ще бъде Станимир Пенелов. Г-н Пенелов притежава повече от 20 години стаж в областта на  сървърната администрация  (Windows инфраструктури). Той е Microsoft сертифициран инструктор от 11 години. Специализирал е: Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 и Microsoft Azure и Office 365. Провел е множество обучения на ИТ отделите в различни организации от публичния и частен сектор. Последователно работи като системен администратор, CISCO специалист и директор „Комуникационни и информационни системи". От 2014 г. заема длъжността управител "Cybercrime Research Academy".

 

Участието в това обучение ще Ви осигури знания и умения, свързани с одитирането на сигурността на организацията. Ще имате възможност да се запознаете с употребата на политики, стандарти, насоки и процедури при одитиране на информационна инфраструктура, както и с уязвимостите, заплахите и атаките, които й влияят.

 

По време на семинара ще бъдат разгледани и обсъдени следните теми:

 

ü  Защита и управление на риска;

ü  Политики, стандарти, насоки и процедури, свързани с информационната сигурност;

ü  Моделиране на заплахи;

ü  Оценка и анализ на риска;

ü  Управление на риска - рамки на управление на риска;

ü  Непрекъсваемост на бизнес процесите и възстановяване на щети;

ü  Оценка на сигурността;

ü  Изграждане на системи за защита;

ü  Комуникационна и мрежова сигурност;

ü  Управление на идентичността и достъпа;

ü  Оценка на сигурността и тестване.

 

Запишете се за участие в този семинар като ни изпратите попълнен приложения регистрационен формуляр на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 20 януари 2017 г. включително.

 

Запознайте се и с Обучителната програма на ИВОБ за 2017 г. Програмата включва както семинари на вече утвърдени и представляващи интерес за Вас теми, така и нови обучения за формиране на допълнителни знания и умения, които вярваме че ще бъдат изключително полезни за всички заинтересовани лица.

Моля, имайте предвид, че програмата не е окончателна, като скоро в нея ще бъдат добавени допълнителни семинари, за което ще Ви информираме своевременно.

Информация;

Регистрационен формуляр.

 

Допълнителна информация