СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА ГРЕЙНАХА И В ГРАД ВЪЛЧИ ДОЛ

·       Кметът Георги Тронков организира коледно парти за всички младежи от общината

 

На 7 декември светлините на градската коледна елха грейнаха на пл. „Христо Ботев” в град Вълчи дол, под звуците на коледна музика, придружена с празнична заря.

Специално за празника пристигнаха коледари, които пяха песни за здраве и благоденствие на жителите на града.

„Уважаеми дами и господа,

В навечерието сме на най-светлите християнски празници – коледните и новогодишните... Нека ги посрещнем с вяра в бъдещето и да си пожелаем здраве, щастие и много късмет през цялата 2018 година! Нека през Новата година реализираните задачи, които стоят пред нас да са повече, животът ни да бъде по-ведър и домът ни да е по-уютен. Искам да знаете, че в качеството си на кмет на община Вълчи дол, заедно с моите колеги от Общинската администрация, няма да пожаля усилия и енергия, за да осъществим тази мечта!” – приветства гостите на празника кметът на община Вълчи дол – Георги Тронков.

За коледното настроение се погрижиха изпълнителите от мъжка вокална група „Родолюбие“ и женска певческа група „Теменуга“ при народно читалище „Димитър Благоев“ – град Вълчи дол, а артистите от Спортен клуб по огнени изкуства „Дивинитас” пренесоха светлината и топлината на огъня в сърцата на зрителите с магическото си шоу.

 Събитието се превърна и в празник за малчуганите. Те получиха подаръци от Дядо Коледа, който бе дошъл от далечна Лапландия.

 Празничната вечер завърши с коледно парти за всички младежи от общината, организирано от кмета Георги Тронков.

Виж снимки...

Допълнителна информация