Филтър
 • ЗАЕДНО НА ВЕЛИКДЕН В ГРАД ВЪЛЧИ ДОЛ!

   На празничния 8 април, деня на Възкресение Христово, Музейната сбирка в град Вълчи дол бе домакин на инициативата „Заедно на Великден”, организирана от Община Вълчи дол.

  „Уважаеми жители и гости на град Вълчи дол, Изключително съм щастлив, че всички сме тук днес, в Етнографската сбирка на град Вълчи дол, за да отбележим заедно един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово! Нека на днешния голям празник да се съберем с най-близките си хора, в атмосфера на семеен уют и смирение. Да се постараем да изпълним мислите и сърцата си с това, което е чисто, светло и достойно за човека, това, което е градивно и непреходно. Искрено пожелавам на всички здраве, сигурност и спокойствие! Нека бъдем по-добри, по-мъдри, по-честни, по-милосърдни! Нека дните ни да са благословени и изпълнени с добрина в сърцето, вяра в душата, хармония и разбирателство в дома! Нека величието на тези дни да укрепи духът ни за благородни дела! Пожелавам Ви светли и спокойни Великденски празници!" – поздрави присъстващите кметът на общината Георги Тронков.

  В празничната програма взеха участие талантливи дечица от общината, както и самодейни състави и колективи. За изпълнителите бяха осигурени грамоти за участие и награди, а за всички Община Вълчи дол подготви празнична почерпка. Както подобава на най-светлия християнски празник, тържеството завърши с великденско хоро.

  Виж снимки...

   

   

 • СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

  Уважаеми съграждани,
  Приемете моите най-сърдечни поздравления и благопожелания по случай настъпването на един от най-светлите християнски празници - Възкресение Христово!
  Христовото Възкресение ни носи надежда и освет-лява смисъла на човешкото съществуване! Нека го приемем в сърцата си и дадем простор на обичта, добротата и хармонията, които ни свързват като хора!
  Нека бъдем по-добри, по-мъдри, по-честни, по-милосърдни! Освен всичко друго, Великден е и символ на вярата ни в по-добрите времена, този празник изпълва сърцата ни с душевен мир и човеколюбие!
  Искрено пожелавам на всички здраве, сигурност и спокойствие! Нeка дните Ви да са благословени и изпълнени с добрина в сърцето, вяра в душата, хармония и разбирателство в дома!

  ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

   ГЕОРГИ ТРОНКОВ,
  Кмет на община Вълчи дол

   

 • ПОКАНА

  за участие в Пресконференция с ритуал „Първа копка“ по проект „Ремонт, преустройство и осигуряване на обществено достъпна среда на ПГ ЗГС

  в с. Стефан Караджа - Община Вълчи дол”

  ДБФП BG16RFOP001-3.002-0009-C01 ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РЕГИОНИ В РАСТЕЖ“ 2014 - 2020
  УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

  Имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в Пресконференция с ритуал „Първа копка“ за изпълнение на проект „Ремонт, преустройство и осигуряване на обществено достъпна среда на ПГ ЗГС в с. Стефан Караджа - Община Вълчи дол”, съгласно ДБФП BG16RFOP001-3.002-0009-C01 по ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „РЕГИОНИ В РАСТЕЖ“ 2014 - 2020 г.
  Прочети повече....

   

 • ПОКАНА

   

Допълнителна информация