На Кръстовден – професионален празник на служителите на „Пожарна безопасност и защита на населението” председателят на Общински съвет – Вълчи дол - Димитър Тодоров поздрави от името на ръководството на Общината служителите на РСПБЗН – Вълчи дол.

Той връчи поздравителен адрес на инспектор Ивайло Тодоров – ЗА началник на РСПБЗН: „Приемете нашите най-искрени поздравления и благопожелания по случай 45-годишнината от създаването на  РСПБЗН - Вълчи дол и Професионалния празник на служителите на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”! В този празничен ден изразяваме дълбокото си уважение и признателност към всички Вас за професионализма, всеотдайността, храбростта и мъжеството, с които ежедневно изпълнявате  служебните си задължения! Желаем Ви силен дух, успешни професионални мисии и удовлетворение! Пожелаваме също здраве, щастие и благополучие за Вас и Вашите семейства!”.

Пожарникарите получиха и икона на Св. Пророк Илия – с пожеланието да ги закриля и напътства в благородната им мисия.

През 2021 година се навършват 45 години от създаването на службата във Вълчи дол. В нея работят 18 професионалисти, които отговарят за пожарната безопасност и защитата на населението в общините Вълчи дол и Суворово.

 

Additional information