С шоуто на „Мини Мис и Мини Мистър“, което се проведе на 26-ти август от 18:00 часа, продължиха тържествата по случай 39-годишнината от обявяването на Вълчи дол за град.

Час и половина малките госпожици и господа се забавляваха в компанията на чаровната актриса и водеща Илиана Балийска, която ги прикани да изявят артистичните си таланти. Всеки един от малчуганите бе подготвил песничка, стих или танц, които представи на публиката. Децата бяха разделени в две възрастови групи: от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. След оспорвана надпревара, титлата „Мини Мистър“ при най-малките момчета отиде при Василен Тодоров. При батковците „Мини Мистър“ стана Христо Христов. Надпреварата при госпожиците бе не по-малко оспорвана и интересна. Отличието „Мини Мис“ в по-малката възрастова група отиде при Моника Данова, а при по-големите госпожици победителка в конкурса стана Йована Йорданова.

Всички те, заедно с подгласниците си, имат възможност да участват на националния конкурс „Мини Мис и Мини Мистър Есен“, който ще се проведе на 21-ви септември в Двореца на децата в София. Снимки от събитието...

Additional information