В навечерието на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово и по инициатива на кмета на Община Вълчи дол – Тошко Янев, над 180 души, потребители по проект „Топъл обяд” и на дейност „Домашен социален патронаж” бяха посетени по домовете си, за да получат специална изненада от Община Вълчи дол – пакет с традиционни за българската великденска трапеза ястия и поздравителна картичка от кмета на общината.

„На този празник, ние, българите, си пожелаваме да се случат най-хубавите неща за нас и нашето семейство. Затова бих искал да Ви пожелая много здраве, щастие и успехи! Нека Божията милост да благослови всеки дом! Нека се постараем да бъдем по-добри и по-човечни!” – гласеше текстът на поздравителната картичка.

    С тази инициатива Община Вълчи дол се надява да донесе радост в домовете на десетки семейства и да припомни, че традиционните християнски ценности, като вяра, надежда, любов, милосърдие, човечност, щедрост продължават да са тези, на които се уповаваме като народ и, че с всички средства ще се стреми да помага на хората в затруднено положение и да полага необходимите грижи за тях.

Additional information