за участие в събеседване/интервю, във връзка с утвърдена Процедура за подбор на персонал за предоставяне на социалната услуга „Асистентска подкрепа“

 

             УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ, подали документи за длъжността „СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ“ по предоставяне на социалната услуга „Асистентска подкрепа“ на Община Вълчи дол

УВЕДОМЯВАМЕ ВИ, че събеседване/интервю с кандидатите подали документи за „Социален асистент“, за предоставяне на социалната услуга „Асистентска подкрепа“ на Община Вълчи дол    ще се проведе на 28.07.2021 г. от 10:30 часа в гр. Вълчи дол, пл.“Христо Ботев“№1 –  в сградата на Община Вълчи дол, ет.1, зала „Заседателна“.

 

На 28.07.2021г. от  10:00 часа в сградата на ОбА Вълчи дол – заседателна зала, ет.1, Комисията за събеседване с кандидати за асистенти за включване в механизма Лична помощ в Община Вълчи дол, ще проведе заседание за провеждане на събеседване с подалите заявление – декларация през м. юли 2021г.

 

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ГРАД ВЪЛЧИ ДОЛ,

ПОРАДИ ЛОШИТЕ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ, ВИ ИНФОРМИРАМЕ, ЧЕ СЕ НАЛАГА ПРОМЯНА НА МЯСТОТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА „ПРАЗНИЦИ НА МИГ ВЪЗХОД”.

СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 7 ЮЛИ 2021 ГОДИНА /СРЯДА/ ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ.

ПРОГРАМАТА ОСТАВА НЕПРОМЕНЕНА.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ,

        На основание  чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси, както и чл.34, ал.5 от Наредбата  за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на Община Вълчи дол, Община Вълчи дол отправя покана към местната общност за участие в публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета за 2020 година. Очакваме становищата на граждани, представители на неправителствени организации, местния бизнес, общински съветници, кметове, кметски наместници на населени места и ръководители на бюджетни звена.

Материалите за обсъждане са  публикувани на официалния сайт на Община Вълчи дол.

Обсъждането ще се проведе на  16.07.2021г. в заседателната зала, в сградата на Общинска администрация - гр.Вълчи дол, от 10:00 часа. На електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 14.07.2021г. се приемат мнения, предложения и становища, които ще бъдат неразделна част от протокола от обсъждането.

Доклад и приложения;

 

Additional information