На тридесет и първото тържествено заседание на Общински съвет – Вълчи дол, което се проведе на 18.10.2017 година, новоизбраният кмет на община Вълчи дол – Георги Тронков положи клетва и подписа клетвена декларация, с което встъпи официално в длъжност.

Областният управител на област с административен център Варна – Стоян Пасев връчи на кмета огърлицата – символ на кметската власт в община Вълчи дол и пожела успешен и ползотворен мандат.

От своя страна кметът на Вълчи дол Георги Тронков, благодари за доверието, гласувано му от жителите на общината и заяви, че ще работи усилено, за да изпълни всички ангажименти, поети по време на предизборната кампания. Той благодари и на временно изпълняващия длъжността кмет през последните месеци – Мерткан Ибрямов за отличната му работа като градоначалник.

На тържественото заседание бе избран и нов председател на Общинския съвет. След тайно гласуване, с 16 гласа „за”, за поста бе избрана Яна Радева Михалева – досега председател на комисията „Земеделие, опазване на околната среда и водите” в Общинския съвет.

Клетва положиха и новоизбраният кмет на кметство Генерал Киселово – Калина Христова и общинският съветник Даниела Маркова.

Виж снимки...

 

Additional information