„Общинска аптека - Здраве” ЕООД в град Вълчи дол отвори врати днес, 30 ноември, на големия християнски празник Андреевден!

 

Откриването на още една аптека бе от изключителна необходимоста за жителите на общината и една от основните цели, които кметът – Георги Тронков си бе поставил да изпълни по време на управленския си мандат. Той подчерта, че откриването на аптеката е стъпка напред към подобряване на здравното обслужване в общината и изказа благодарност към Общинския съвет и екипа на Общинска администрация - Вълчи дол, за това, че още една придобивка в услуга на жителите на общината вече е факт.

 

Аптеката се намира в сградата на Поликлиниката в град Вълчи дол, на ул. „М. Ф. Толбухин” №5 и има сключен договор с НЗОК. Снабдена е с всички необходими лекарства и медикаменти.

 

Всички граждани на община Вълчи дол ще могат да се възползват от достъпни цени, голямо продуктово разнообразие на лекарствени продукти и лично отношениепри обслужване в аптеката.

 

Общинска аптека Здраве ще работи всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа, а през почивните дни е на разположение за своите клиенти от 9:30 до 14:00 часа.

Виж снимки...

 

 

 

 

 

 

Additional information